Eet je graag lasagne?
Ja! Meestal vooral kant en klare. Nu echter de smaak ontdekt van zelf bereide. Mhmm.
Eet je vaak lasagne? En op welke momenten?
1x in de 14 dagen. ’s Avonds als snelle hap omdat lasagne ’s middags te vlug verteert en dan weer voor honger zorgt.
Als je lasagne koopt, op wat let je dan?
De grootte van de verpakking: gezinslasagne meestal het huismerk van colruyt of delhaize.
Dus de verpakking is niet belangrijk? Kleur,vorm, gebruiksgemak?
Ik let helemaal niet op de verpakking want dat is voor ‘weg’. Wat erin steekt is het belangrijkste.
Nu je de lasagne van Come a Casa geproefd hebt, smaak je verschil? Ga je nu meer lasagnes van dit merk kopen in het vervolg?
Je smaakt wel verschil maar nu niet om te zeggen dat ik het nog eens zou kopen. Een goedkope lasagne smaakt even goed
Wat is het intressantste aan heel het gebeuren rond lasagne? En wat het meest irritante?
De geur in de oven en het opeten natuurlijk. Het hete product uit de oven halen is irritant.
Waarom is dit irritant?
Je hebt er geen pak aan. Je moet je handen bijna onder het bakje steken dat soms wat buigt en dan loopt de saus er wat over.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten